Serviesset voor 6 personen

Nuttig en decoratief

Scherpste prijzen

Seizoensartikelen

Met een serviesset voor 6 personen ben je zeker dat je voldoende servies in huis hebt. Servies is immers iets wat je dagelijks gebruikt. Bij Debarato kan je een prachtig 6-delig servies kopen om er zeker van te zijn dat je genoeg borden, kommen, tassen, enzovoort in huis hebt. Zo kan je elke maaltijd volop genieten van het eten dat geserveerd wordt.

Een serviesset voor 6 personen voorziet jou in alles

Wanneer je voor het eerst alleen gaat wonen, is het belangrijk dat jij alles in huis haalt dat je nodig hebt. Een 6-delig servies kan jou daarbij helpen. Wij hebben bovendien verschillende soorten servies waaruit je jouw voorkeur kan kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld een porseleinen serviesset voor 6 personen die in elk interieur past en een prachtige look geeft aan jouw keukentafel. Daarnaast hebben we ook een 6-delig matzwart servies. Dat past in elk modern interieur en geeft je huis een echte designerlook. Natuurlijk moet je jouw serviesset voor 6 personen ook kunnen vullen. Daarom kan je bij ons ook potten en pannen kopen om een lekkere maaltijd klaar te maken. Wij hebben ze in alle vormen en modellen, en voor alle soorten kookvuren. Je kan je volledige huis vullen met huishoudartikelen die je bij ons vindt, zodat je alles wat nodig is in huis hebt. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld ook alle spullen voor in je badkamer, zoals schoonmaakproducten, handzeep of badmatten.

Heb je vragen over onze serviessets?

Koop je servies bij ons

Je eerste 6-delig servies koop je in onze webshop. Schuim onze artikelen af en vind de serviesset voor 6 personen die perfect bij jou en jouw interieur past. Je kan je servies ook bewaren in een chique kast in je woonkamer, waardoor die kamer ook wat meer fleur krijgt. Plaats je gewenste product in het winkelmandje en ga door met afrekenen. Wij bezorgen jouw 6-delig servies zo snel mogelijk bij jou thuis. Neem contact met ons op via ons e-mailadres lowbudgetmarket.be@gmail.com als je nog vragen hebt.