Porseleinen servies

Nuttig en decoratief

Scherpste prijzen

Seizoensartikelen

Een porseleinen servies is tegelijk mooi en nuttig. Je kan het bij Debarato in veel verschillende kleuren en patronen verkrijgen, en het is stevig genoeg om je maaltijd op te gebruiken. Porselein is bovendien ook altijd erg mooi als interieurdecoratie. Een porseleinen servies heeft ook nog eens een chique uitstraling waarmee je van elke tafel een pronkstuk maakt.

Een porseleinen servies maakt je tafel elegant

In een porseleinen servies kan je een prachtig motief of patroon verwerken, wat van jouw tafel een waar paradepaardje maakt. Zo zullen alle aanwezigen jouw diner zeker herinneren. Een porseleinen servies is bij ons verkrijgbaar in een 6-delige set, maar we hebben ook een 50-delige set. Zo heb je zeker genoeg van alle onderdelen om iedereen van een mooi servies te voorzien. Om ervoor te zorgen dat het servies goed blijft staan op je tafel en je tafel bovendien ook schoon blijft, koop je bij ons harde placemats of een mooi tafellaken. De placemats zijn voorzien van een grip en vangen alle etensresten op. Bij ons koop je alle huishoudartikelen die nuttig zijn voor je huishouden, maar ook nog eens decoratief gebruikt kunnen worden.

Heb je vragen over onze porseleinen servies?

Geef je woning een chique look

Een alternatief voor een porseleinen servies dat ook een chique look heeft, is een matzwart servies. Dat servies ziet er wat moderner uit, maar past ook perfect bij ongeveer elk interieur. Heb je nog extra bijkomende vragen over ons servies of wil je een artikel retourneren? Raadpleeg dan onze klantenservice.