Matzwart servies

Nuttig en decoratief

Scherpste prijzen

Seizoensartikelen

Matzwart servies van Debarato is een serviesset die op elke tafel zijn plaats heeft. Doordat matzwart zo’n neutrale kleur is, steekt het niet af tegen de rest van het interieur. Het heeft bovendien ook een moderne uitstraling, wat nooit misstaat in de nieuwbouwwoningen van vandaag. Matzwart servies bestel je bij ons in verschillende delen.

Matzwart servies past overal bij

Het design van ons matzwart servies is elegant, simpel en tijdloos. Dat zorgt ervoor dat deze serviesset voor 6 personen werkelijk overal past en een extra luxueuze en moderne uitstraling geeft. Ons matzwart servies is bovendien ook vaatwas-, oven- en magnetronbestendig, wat het zeer handig in gebruik maakt. Je kan het gebruiken voor ontbijt, lunch en diner. Het is bovendien ook nog eens goed combineerbaar met harde placemats, die ervoor zorgen dat er geen etensresten en vuil op de tafel belanden. Dat maakt van matzwart servies een heel nuttig huishoudartikel dat iedereen in huis moet halen. Niet alleen voor het gebruik, maar ook voor de uitstraling van uw keuken.

Heb je vragen over onze matzwarte servies?

Eet in stijl

Matzwart servies zorgt er zo voor dat je echt in stijl kan eten. Welk eten er ook op je bord ligt, het zal er altijd goed uitzien. Wat hetzelfde effect kan hebben en ook verkrijgbaar is bij ons, is porseleinen servies. Bezoek onze webshop en zoek het servies dat jouw woning en leven compleet maakt.