Harde placemats

Nuttig en decoratief

Scherpste prijzen

Seizoensartikelen

Harde placemats van Debarato zorgen ervoor dat jouw servies op de juiste plek blijft staan en dat alle etensresten niet op de tafel terecht komen. Harde placemats laten niets van afval en vuil door en zorgen er zo voor dat je tafel proper blijft. Bovendien zijn ze ook nog eens heel decoratief en kan je ze te allen tijde op je tafel laten liggen ter versiering.

Bekijk onze harde placemats

Harde placemats houden je tafel schoon

Harde placemats zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende patronen. Zo vind je zeker het juiste motief dat in jouw interieur past. Het is ook belangrijk om het motief van de placemat overeen te laten komen met jouw porseleinen servies. In onze webshop kan je al je huishoudartikelen samen laten passen om een mooi geheel te maken van je woning. Een artikel dat goed past bij harde placemats en overigens ook prachtig staat op zichzelf, is een houten fruitschaal. Die is niet alleen nuttig om je fruit of andere spullen in te bewaren, maar kan je ook als decoratief item gebruiken.

Heb je vragen over onze harde placemats?

Houd je hele huis schoon

Harde placemats kan je ook gebruiken voor bijvoorbeeld een ontbijt op bed. Zo kan je in je slaapkamer geniet van een lekker ontbijt met de zekerheid dat je niet op je bed zal morsen. Contacteer ons op het telefoonnummer 0493/41.88.54 of via het e-mailadres lowbudgetmarket.be@gmail.com als je nog extra vragen hebt.