Gietijzeren pan voor de vaatwasser

Nuttig en decoratief

Scherpste prijzen

Seizoensartikelen

Een gietijzeren pan die ook in de vaatwasser mag, is een zeldzaam artikel. De meeste gietijzeren pannen mogen niet in de vaatwasser omdat de antiaanbaklaag anders beschadigd raakt. Deze pan van Debarato heeft dat probleem echter niet en kan je zonder problemen samen mat alle andere vaat in je machine steken.

Onze gietijzeren pan was je af zoals je zelf wil

Normaal gesproken zou een gietijzeren pan niet in de vaatwasser mogen, doordat deze dan beschadigd kan geraken. Wij zorgen er echter voor dat de meeste van onze potten en pannen wel vaatwasbestendig zijn, zodat het niet uitmaakt op welke manier je ze afwast. Een vaatwasmachine spaart je natuurlijk veel tijd uit, maar enkel als de huishoudartikelen die je gebruikt er ook daadwerkelijk in mogen. Een gietijzeren pan is ook heel handig en mooi om je eten in te presenteren op tafel, maar als je deze nadien met de hand moet afwassen is dat een heus karwei. Bij ons hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken en kan de pan samen met de sladroger bijvoorbeeld, gewoonweg in de vaatwasser.

Heb je vragen over onze gietijzeren pan?

Stop de vaat in de vaatwasser

Wanneer je niet onnodig dat ene item wil afwassen terwijl de rest in de vaatwasser zit, koop je bij ons een gietijzeren pan die vaatwasbestendig is. Zo hoef je niet zelf af te wassen, maar kan je terwijl de vaatwasmachine opstaat, rustig genieten in je tuin. Ben je niet tevreden met het product of heb je nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met de klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.