Algemene voorwaarden

De verkoper

Lowbudgetmarket ( LbM )
Groteweg 375
9500 Geraardsbergen
Tel. Algemeen: 0493/41.88.54
BTW BE 0720 701 585

Prijs

Onze prijzen zijn in euro en inclusief alle belastingen, BTW, recupel, taksen en diensten. LbM kan bovenop de prijs ook de verzendkosten aanrekenen. Dit wordt duidelijk aangegeven vooraleer de bestelling definitief is.

Betaling

Algemeen

Een aankoop is slechts definitief zodra we je betaling hebben ontvangen. Voor betalingstransactie met krediet- of debetkaarten is het noodzakelijk dat wij de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet levering van je bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.  

Online betaling

 1. Om een veilige online betaling en de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld met SSL technologie over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in de onderste statusbalk van je browser.
 2. Voor online aankopen aanvaarden we volgende betaalmiddelen: Visa, MasterCard, Bancontact, Payconiq

Aansprakelijkheid

Algemeen

 1. Lowbudgetmarket is niet aansprakelijk voor fouten of nalatigheden, ook niet van aangestelden of werknemers, tenzij bij opzet of grove fout.
 2. De aansprakelijkheid van Lowbudgetmarket is steeds beperkt tot de rechtstreekse, persoonlijk geleden schade en kan nooit meer bedragen dan de aankoopprijs van het product.
 3. Lowbudgetmarket is niet aansprakelijk voor verlies of schade bij gebruik van een product.

Gebruik website

 1. Lowbudgetmarket kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade die een webbezoeker ondervindt bij een bezoek aan de LbM-website, bij eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van de website of bij de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot de website.
 2. LbM levert alle redelijke inspanningen om ervoor te zorgen dat de haar toevertrouwde informatie correct is op het moment van opname in haar bestanden, wat niet belet dat er zich in deze bestanden steeds onvolledige, onnauwkeurige of niet meer actuele informatie kan bevinden.
 3. Deze website bevat links of referenties naar andere sites. Lowbudgetmarket heeft geen enkele zeggenschap over deze websites. Lowbudgetmarket kan bijgevolg niet aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.
 4. Het verzenden van en naar de LbM-website van illegale materialen, zoals bedreigende, lasterlijke, discriminerende, racistische, obscene of pornografische materialen die in strijd zijn met de nationale of internationale wetgeving, is verboden.
 5. Lowbudgetmarket heeft de mogelijkheid om gebieden op de website waar gebruikers communicatie verzenden te controleren. LbM is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze communicatie.
 6. Lowbudgetmarket behoudt zich het recht om gegevens verzonden door gebruikers te verwijderen van haar website indien deze niet overeenstemmen met de doeleinden van de website.

Frauduleuze internetpraktijken

Lowbudgetmarket kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor internetfraude door derden, zoals onder meer valse cadeau- of waardebonnen, wedstrijden, invorderingen, enz. Bij twijfel over acties, promoties en/of andere handelingen onder het LbM logo adviseren wij steeds contact met ons op te nemen. Alle contactgegevens en mogelijkheden om ons te contacteren kan je terugvinden op de website onder de sectie “Klantenservice“.

De Europese Unie stelt een online klachtenplatform ter beschikking voor online aankopen, genaamd Online Dispute Resolution:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/